Upcycling: reisjournaal van gebruikte enveloppen

Een kaartje van een concert, een gedroogde bloem, de afdruk van net die ene foto of het menu van dat idyllische restaurant. Wie doet het niet? Tijdens een weekeindje weg of een vakantie herinneringen bewaren. En hoe leuk is het als je ze direct een mooi plekje kan geven en nog wel in een product dat een tweede leven heeft gekregen.

Envelopebook conceptstore ShoppingPrince Den Haag recyclen enveloppen upcyclen notitieboekje dagboek reisverslag (3)
Dat kan met een reisjournaal van Envelopebook die enveloppen opnieuw gebruikt en er bijzondere stationary van maakt. De reisjournaals zijn prachtig ingebonden en hebben ingetogen kleuren als warm rood, donkergroen, diep geel en helder groen. Envelopebook heeft ook kleine notitieboekjes van enveloppen.

Envelopebook conceptstore ShoppingPrince Den Haag recyclen enveloppen upcyclen notitieboekje

De reisverslagen en notitieboekjes zijn upcycling in optima forma; enveloppen krijgen na gebruik een tweede leven. Conceptstore ShoppingPrince heeft een uitgebreide collectie aan gerecyclede stationary, zoals Pondje Papier: notitieblokken van 500 gram gemaakt van gebruikte reclameposters.

Pondje Papier conceptstore ShoppingPrince Den Haag notitieblok recyclen upcyclen

Populair zijn ook de spoorblokken in het formaat A5, A6 en A4 met een kaft van oude NS-vertrekstaten van Verdraaid goed. Dit duurzame ontwerpbureaus bedacht ook de dienblaadjes van vertrekborden van de spoorwegen. Lees ook: VerdraaidGoed dienstblaadje

Spoorblok Verdraaid Goed conceptstore ShoppingPrince Den Haag (3)

Een stukje Frankrijk in Nederland

ShoppingPrince in de trendy Prinsestraat is de conceptstore voor het levendige en sfeervolle Haagse Hofkwartier. En stukje Frankrijk in Nederland: hip en trendy, culinair en cultureel. Bomvol sfeer en gezelligheid. Echt genieten!

Meer weten? Kijk dan op de website of volg conceptstore ShoppingPrince op  FacebookTwitter en Instagram. We’ll keep you posted!