LeukeTip: ShoppingPrince is dé ultieme winkelbeleving

Dé ultieme winkelbeleving met een knipoog. Zo typeert de gids van Leuke Tip conceptstore ShoppingPrince in het levendige en hippe Hofkwartier Den Haag. ‘ShoppingPrince is een plekje waar trendy, verantwoorde producten en lekkere koffie en thee samenkomen’, aldus de makers die het een verrassende conceptstore in het Hofkwartier vinden. ‘Hier vind je producten die zowel trendy als verantwoord en duurzaam zijn. Én met een knipoog! Zo koop je hier soep van Kromkommer, het NS-dienstblaadje, 3D-geprinte sieraden en de wasschillen van Seepje.’

Foto boven: Conceptstore ShoppingPrince voert een wisselend assortiment. Vaak eenmalig en dan is: op = op. Het kan daarom zijn dat producten die je op foto’s ziet niet meer in de winkel te koop zijn. Snuffel rond en ontdek de nieuwe en bijzondere producten, zoals sokken van visnetten of riemen gemaakt van oude fietsbanden.

Trendy  met Franse allure

Hofkwartier Den Haag ligt nabij Paleis Noordeinde. De wijk is even historisch als trendy en heeft net dat  beetje Franse allure om je bezoek ‘joie de vivre’ te geven. Kenmerkend zijn de kleine kronkelige straatjes. Het aanbod is even afwisselend als verrassend. Je vindt er eeuwenoude gebouwen, de groene Paleistuin, een gevarieerde winkelaanbod aan speciaalzaken ambachtslieden, conceptstores en boetiekjes. Even bijtanken tijdens het struinen en shoppen? Kies dan voor een heerlijke lunch of sluit de dag af met een dinner in een van de talrijke restaurants. 

Conceptstore ShoppingPrince Hofwartier Den Haag gids plattegrond kaart
Handige kaart

ShoppingPrince is niet de enige winkel in het Hofkwartier die in de gids van Leuke Tip is opgenomen. Op de handige kaart die in de gids zit, vind je onder meer: Pistache CaféKoffiebranderij BOONNo Boys AllowedCafé de Oude MolListed – The StoreJuni LekkernijenUptown Den HaagCheesecake CompanyOH DEAR, Collectiv.Manus Skateshop,, HanTing CuisineFlorencia,Koffie-en ijssalonBar Bistro De Twee Heeren Den Haag en House of Poems.

Maak je eigen Den Haag-gids

Nieuwsgierig geworden? Download dan hier de gids van Leuke Tip en beleef het allerleukste van dit gebied dat veel weg heeft van het Parijse Quartier Latin en Montmartre. Je kunt ook andere gidsen downloaden. Kijk daarvoor op de website van Hofkwartier Den Haag. Wil je je eigen gids maken? Ga dan naar: www.leuketip.nl/dagje/den-haag en klik op de plus om je favoriete adresjes toe te voegen. Is je gids klaar en wil je ermee op pad? Download en print de kaart of gebruik je gids op je mobiele telefoon.

Op de hoogte blijven? Volg ShoppingPrince dan op FacebookTwitter en Instagram.