La Naya:
land van chocolade

Door Marguerite Tachet 

Productie La Naya biologische chocolade conceptstore ShoppingPrince Hofkwartier Den Haag
 

La Naya. Volgens de overlevering de plek waar de chocolade is geboren. Tegen de beboste berghellingen waar de Maya’s woonden en de cacaobonen groeiden. Geen wonder dat de chocoholics hun handgemaakt biologische chocolade naar deze bijzondere plek is genoemd. 

Chocoholic met tattoos

Aan La Naya is te zien en te proeven met hoeveel liefde de chocolade is gemaakt. Met als creatieve mastermind Linas, de man met de meeste tattoos van allemaal. Hij is het creatieve en culinaire brein, steeds op zoek naar nieuwe smaken. Linas is een van de zeven chocoholics die elke dag bij elkaar komen in het kleine dorpje Rudamina in de velden van Litouwen. Ze werken samen in hun atelier. De een bedient de machines die malen, mengen en kneden, soms wel 72 uur aaneen. De ander mixt de zware, vloeibare cacao massa met ingredienten die je misschien niet in een chocoladereep zou verwachten. Daarna gaat het mengsel in vormpjes, moet het afkoelen en worden de repen voorzichtig tevoorschijn gehaald om te worden verpakt. Alles met de hand. En zonder enige haast.

La Naya wordt met veel liefde en zorg gemaakt door zeven chocoholics.  Elk reepje wordt met de hand gegoten, gecontroleerd en verpakt.

Zeven chocoholics

La Naya wordt met veel liefde en zorg gemaakt door zeven chocoholics. Elk reepje wordt met de hand gegoten, gecontroleerd en verpakt.
 La Naya wordt met veel liefde en zorg gemaakt. Elk reepje wordt met de hand gegoten en verpakt. De herkomst zie je ook terug; zowel in de chocolade zelf als in de verpakking. In de bovenkant van elke reep tekenen zich de bergen af. De verpakkingen samen vertellen het verhaal van La Naya. De chocolade wordt in kleine hoeveelheden gemaakt en is bijna nergens te koop. Tenzij je winkelt bij avontuurlijke winkels zoals ShoppingPrince in Den Haag!

Er zijn vijf verschillende smaken: 
– Aardbeien, kaneel & chilivlokken
– Pistache & cocos
– Sinaasappel en jeneverbessen
– Honing en broodkruim
– Framboos en ananas

Koop La Naya bij conceptstore ShoppingPrince in het historische Hofkwartier Den Haag of in de webshop. Klik daarvoor hier

La Naya biologische chocolade conceptstore ShoppingPrince Hofkwartier Den Haag

In de bovenkant van elke reep tekenen zich de bergen af van La Naya, volgens de overlevering de plek waar de chocolade is geboren. Tegen de beboste berghellingen waar de Maya’s woonden en de cacaobonen groeiden

Meer weten?

ShoppingPrince is de conceptstore voor het historische en levendige Hofkwartier Den Haag, op loopafstand van Paleis Noordeinde. ShoppingPrince staat bekend om de verantwoorde en tegelijkertijd trendy producten. Meestal duurzaam en vaak met een knipoog! Een deel van de producten is ook in de webshop te koop.

Op de hoogte blijven?

Kijk op de website van conceptstore ShoppingPrince of lees de post op de blog.

Of volg ons op Facebook of Instagram. We’ll keep you posted!