EVENT

Dutch Sustainable Fashion Week 

Van houten ondergoed tot armbanden van zwemvesten

Kleding van bamboe, basics van biologische katoen en eucalyptushout, mode lenen in de kledingbibliotheek, tassen van afgedankte leren banken, riemen van oude fietsbanden, zonnebrillen van gerecycled plastic of armbanden van zwemvesten van vluchtelingen. Allemaal bijzondere of opmerkelijke producten waarmee ontwerpers en ondernemers bijdragen aan bewustwording en verantwoorde keuzes.

Duurzame mode en accessoires staan centraal tijdens het event op 13 oktober tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week, Duurzaam Den Haag, EerlijkWinkelen en duurzame conceptstore ShoppingPrince. Ontwerpers en ondernemers delen hun passie voor duurzame mode en accessoires. Deelnemers aan het event gaan op ontdekkingstocht en laten zich inspireren door de bijzondere verhalen erachter.

 

Het event wordt georganiseerd door:

De Dutch Sustainable Fashion Week
Duurzaam Den Haag
EerlijkWinkelen
Duurzame conceptstore ShoppingPrince

Duurzame conceptstore ShoppingPrince, Hofkwartier Den Haag Dutch Sustainable Fashion Week

Info en aanmelding

Het event is op vrijdag 13 oktober bij duurzame conceptstore ShoppingPrince, Prinsestraat 112, 2513CH Den Haag. Aanmelden kan bij Karen Kammeraat van EerlijkWinkelen: karen@eerlijkwinkelen.nl. Het aantal deelnemers is beperkt. 

Meer info over de deelnemende ontwerpers en ondernemers vind je op de website ShoppingPrince.

De Dutch Sustainable Fashion Week vindt plaats van 6 t/m 15 oktober. Kijk voor alle info op: www.dsfw.nl

Na het event de deelnemende winkels bezoeken? Download dan de app van EerlijkWinkelen via: www.eerlijkwinkelen.nl Daarin staan in totaal zo’n 90 duurzame Haagse winkels.

EerlijkWinkelen app Dutch Sustainable Fashion Week event Van houten ondergoed tot armband van reddingsvest conceptstore ShoppingPrince Hofkwartier Den Haag